Secrid creditkaart houder small Bekijk groter

Secrid creditkaart houder small

Nieuw product

10 Items

0,00 € incl. btw

Meer informatie

afmetingen:  65 mm lengte x 102 mm breedte x 21 mm diepte

gewicht: 72 gram

materiaal : de Cardprotector in massief aluminium omhuld door Vintage leder

garantie:  2 jaar

De Cardprotector is een ontwerp die het mogelijk maakt om met één beweging alle betaalkaarten trapsgewijs uit de Cardprotector te schuiven, direct klaar voor gebruik.

Daarbij beschermt de Cardprotector uw betaalpassen tegen buigen en breken, maar ook tegen het ongewenst uitlezen van RFID en NFC kaarten. Zo wordt zowel uw geld als uw privacy beschermd.

In de Cardprotector passen maximaal vier tot zes kaarten, afhankelijk van de dikte van de kaarten, maar ook één kaart is mogelijk. Zolang de kaarten er soepel in schuiven, schuiven ze er net zo makkelijk weer uit.

Kortom, de Cardprotector is een knap staaltje design en techniek.

De naam zegt het zelf, hij is mini en past met gemak in een broekzak of tas.

Ondanks het kleine formaat biedt de portemonnee buitengewoon veel ruimte. In de Cardprotector passen maximaal vier tot zes kaarten. In het lederen binnenwerk is nog genoeg ruimte voor ongeveer vier extra kaarten, papiergeld en visitekaartjes.

Vintage leder is een volnerf aniline leder. De wax in het leder heeft een pull-up effect. Eventuele krassen en strepen die op deze vette ledersoort verschijnen bij gebruik, kunnen worden weggepoetst. Dit is een levendige ledersoort die persoonlijker wordt met gebruik.

Reviews

Write a review

Secrid creditkaart houder small

Secrid creditkaart houder small